8 beste soundbars met Google Assistent

Kun je niet meer zonder Google Assistent? Google Assistent is handig voor allerlei dingen: taken beheren, je agenda maken, muziek afspelen, antwoorden krijgen, en het beste van alles – je huis besturen. Integreer Google Assistent met je smart home apparaten om je lichten aan en uit te doen, je thermostaat te bedienen, en natuurlijk: te helpen bij home entertainment. Als je in de markt bent voor een nieuwe soundbar, is het van cruciaal belang dat je er een vindt die compatibel is met Google Assistant – en er zijn meer opties dan ooit.

Wat zijn de beste soundbars met Google Assistant?

  1. Sonos Beam
  2. Sonos Playbase
  3. Bose Soundbar 700
  4. Bose Soundbar 900
  5. VIZIO SmartCast 5.1 soundbar met 5-1/4″ Sub
  6. VIZIO 5.1.2 soundbar met 6″ Sub (Dolby Atmos)
  7. LG – AI ThinQ 3.1.2 440W soundbar met Sub (Dolby Atmos)
  8. Polk 2.1 soundbar met 6-1/2″ Sub

Laat het maar aan de topmerken uit de entertainmentindustrie zoals Sonos, Bose, VIZIO, LG en Polk Audio over om je de allerbeste soundbars met Google Assistent te brengen. Het moeilijkste zal zijn om te beslissen welke voor jou perfect is.

Sonos Beam

Sonos-beam-soundbar

Sonos is gevestigd in Santa Barbara, CA, en is een toonaangevend elektronicabedrijf met slimme luidsprekers als topproducten. Sonos is een vertrouwd merk voor het leveren van topklasse luidsprekers, home theater systemen, audiocomponenten, luidsprekersets, accessoires, en meer.

De Sonos Beam is een compacte soundbar die een alles-in-één oplossing is voor al je behoeften op het gebied van mediaweergave door verbinding te maken met al je apparaten.

Voordelen

De Sonos Beam is een compacte soundbar uit het middensegment die bekend staat om zijn vermogen met al je apparaten verbinding te maken en alle media af te spelen die je maar wilt. Met de Sonos Beam soundbar kun je luisteren naar een podcast, muziek, of TV, en je kunt verbinding maken met je videospelletjes voor een meeslepende spelervaring.

Je kunt met de Sonos Beam alles doen wat je wilt – handsfree – met spraakbediening via Amazon Alexa of Google Assistant. Er is ook aanraakbediening, een app voor bediening, en de mogelijkheid om verbinding te maken met je TV afstandsbediening, een onderwerp dat we al eerder onderzocht hebben. De Sonos Beam is eenvoudig op te stellen en eenvoudig te bedienen. Hij kan worden gemonteerd of op meubels worden geplaatst.

De Sonos Beam is compatibel met HDMI-ARC via de HDMI poort. Er is ook een Ethernet poort en een stroomingang. Upgrade het geluid van de Beam met de toevoeging van een draadloze Sonos sub of luidsprekers voor een 5.1 surround sound systeem en de mogelijkheid om in elke kamer media af te spelen.

Nadelen

Hoewel de Sonos Beam met interne luidsprekers wordt geleverd, ben je beperkt tot het merk Sonos als je externe luidsprekers wilt toevoegen. Dit kan een nadeel zijn als je al een mooie set luidsprekers hebt die je op je nieuwe soundbar wilt aansluiten.

De Sonos Beam is op zichzelf prima geschikt voor kleine tot middelgrote kamers. Als je voor een grotere kamer een over-the-top, kamervullend geluid zoekt dat vergelijkbaar is met traditionele surround sound systemen, is de Sonos Beam misschien niet de juiste soundbar met Google Assistant voor jou.

Sonos Playbase

Sonos playbase

De Sonos Playbase is een andere winnende soundbar met Google Assistant van het toonaangevende merk van slimme luidsprekers en elektronica Sonos.

Het is een slanke, compacte en minimalistische soundbar die prat gaat op multidimensionaal geluid via 10 versterkte drivers. Hij is ontworpen om aan al je mediabehoeften te voldoen en indrukwekkend geluid te produceren.

Voordelen

De Sonos Playbase is uitgerust met 10 versterkte drivers om een breedbeeldig geluid met een volledig bereik te leveren waarmee je elke kamer van formaat kunt vullen. De 10 interne drivers omvatten zes mid-range, drie tweeters, en een woofer.

Het is een prima basis voor een home entertainment systeem of kan je complete systeem zijn. Net als de Beam kun je er gemakkelijk een draadloze Sonos sub en luidsprekers aan toevoegen om je geluid op te waarderen en/of in elke kamer van je huis te laten klinken.

De Sonos Playbase is eenvoudig in te stellen met de Sonos app als gids en heeft een minimalistisch ontwerp met slechts twee snoeren: een voor stroom en een optisch snoer voor je TV.

Hij is compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant via een draadloze verbinding en ondersteunt Apple® AirPlay. De Playbase kan dienen als standaard voor TV’s tot 75 pond.

Nadelen

Hoewel hij ontworpen is om er strak en minimalistisch uit te zien onder je TV, is de Sonos Playbase niet bedoeld om gemonteerd te worden, dus hij is beperkt tot zitten op je TV standaard of meubel.

En net als andere Sonos producten is de Playbase beperkt tot de integratie van alleen Sonos merk luidsprekers en subwoofers, dus je bent niet in staat andere luidsprekers aan te sluiten. Bovendien heeft de Sonos Playbase geen HDMI ingang, zodat je beperkt bent tot alleen een optische verbinding.

Bose – Soundbar 700

Bose-Soundbar-700

Bose Corporation, gevestigd in Framingham, Massachusetts, is een toonaangevende fabrikant van audio-apparatuur die bekend is om zijn hoofdtelefoons, luidsprekers, en home theater systemen. Het is een vertrouwd, premium merk dat in 1964 door Amar Bose werd opgericht.

De Bose Soundbar 700 is een high-end soundbar met ingebouwde Google Assistant en is Bose’s best presterende soundbar. Hij slaat de spijker op z’n kop wat betreft ontwerp, geluid, en mogelijkheden.

Voordelen

De Bose Soundbar 700 is een top-of-the-line soundbar product dat gebouwd is om van binnen en van buiten indruk te maken. Het geluid is krachtig, multidimensionaal en ruimtelijk.

Hij heeft zich toegelegd op slimme technologie door een speciaal ontworpen array van acht microfoons te integreren voor superieure spraakopname als je spraakassistentie-functies van Google Assistant of Amazon Alexa wilt gebruiken.

Je kunt spelen wat je wilt, waar je wilt met elk apparaat via Bluetooth, Wi-Fi of Apple AirPlay 2. Sluit elke Bose surround luidspreker of de Bose Bass Module 700 subwoofer aan voor een nog meeslepender surround sound ervaring.

Geniet van de bediening van de Bose Soundbar 700 via handsfree smart home assistenten, de Bose Music app, een universele afstandsbediening, of via je toestel.

De Bose Soundbar 700 heeft een bovenblad van premium glas. Hij is voorzien van HDMI-ARC aansluitmogelijkheden en heeft een optische audio-ingang. Hij is verkrijgbaar in zwart en wit en kan zowel op je standaard zitten als aan de muur bevestigd worden. Bovendien ondersteunt hij Dolby Digital en DTS.

Nadelen

Net als de Sonos soundbars is de Bose Soundbar 700 alleen compatibel met andere Bose slimme luidsprekers, als en wanneer je er luidsprekers aan toe wilt voegen. Hij zal niet op andere luidsprekermerken of -types kunnen worden aangesloten.

Bovendien merkten sommige gebruikers op dat de Bose Soundbar 700 lastig in te stellen kan zijn. En hoewel de Soundbar 700 een premium product is dat voorzien is van zowat alles wat je in een soundbar nodig hebt, is hij duurder dan veel andere soundbars met Google Assistant.

Bose – Soundbar 900

Ook afkomstig van de toonaangevende fabrikant van audio-apparatuur uit Massachusetts, is de Bose Soundbar 900 een top keuze voor soundbars met Google Assistent. Deze slimme, middenklasse geluidsbalk biedt al dezelfde eersteklas integraties als de Soundbar 900 en is voorzien van het klassieke Bose geluid.

Voordelen

De Bose Soundbar 900 lijkt erg op de Soundbar 700, maar hij is iets groeter, heeft een iets krachtiger geluid (op zichzelf) en is ontworpen met een premium glazen bovenblad. Hij bevat alle toeters en bellen die erg gewild zijn, waaronder integraties met HDMI-ARC, Wi-Fi, Bluetooth en Apple AirPlay.

Geniet van ingebouwde Alexa en Google Assistant, een optische audio-ingang, het aangepaste acht-mic array microfoonsysteem, en multi-room luidsprekermogelijkheden met de toevoeging van andere Bose slimme luidsprekers. Bovendien ondersteunt hij ook Dolby Digital en DTS.

Bedien je Bose Soundbar 900 zoals je wilt: handsfree, via de Bose Music app, met de universele Bose Soundbar afstandsbediening, of via een van je favoriete apparaten. Voeg gemakkelijk Bose smart speakers toe zoals de Bose Bass Module 900 of de Bose Surround Speakers om een nog krachtiger geluid te creëren.

Nadelen

Net als de Soundbar 700 is de Bose Soundbar 900 beperkt tot slechts specifieke extra externe luidsprekers: de Bass Module 500 of de Bose Surround Speakers.

Je zult geen luidsprekers buiten deze producten kunnen integreren. Ook staat de Soundbar 900 er, net als de Soundbar 700, om bekend dat hij moeilijk in te stellen is.

VIZIO – SmartCast 5.1 kanaals Sound Bar Systeem

VIZIO Inc. is een toonaangevende fabrikant van TV’s, soundbars, luidsprekers, en zijn bekroonde SmartCast™ product. Het werd in 2002 opgericht als V Inc. maar veranderde in 2007 zijn naam in VIZIO Inc.

Het is particulier bezit en heeft zijn hoofdkantoor in Irvine, CA. Het slanke VIZIO SmartCast 5.1 Channel Soundbar Systeem wordt geleverd met een draadloze subwoofer, surround sound, en een brede waaier van integraties voor de ultieme entertainment ervaring.

Voordelen

Het VIZIO SmartCast 5.1 Channel Soundbar Systeem is een goedkope soundbar die indrukwekkend is qua ontwerp, mogelijkheden, en geluid. Hij wordt geleverd met 101 dB surround geluid, inclusief een draadloze 5-1/4″ subwoofer, twee achterste satellietluidsprekers, en drie interne luidsprekers waarmee je kunt genieten van draadloze multi-room audio.

Geniet van streaming muziek via Bluetooth, Wi-Fi of een Chromecast-app, plus maak gebruik van de VIZIO SmartCast app en Google Assistent voor bediening via je toestel.

Hij bevat 1 HDMI ingang en uitgang met HDMI-ARC compatibiliteit, 1 mini-jack, 2 RCA ingangen, 1 coaxiale digitale audio RCA ingang, 1 optische digitale audio ingang, en 1 USB type A ingang.

Hij is uitgerust met een Dolby 5.1 decoder voor de ultieme filmische audio-ervaring, en hij ondersteunt DTS Studio Sound, DTS TruSurround, en DTS TruVolume. Hij kan aan de muur bevestigd worden of op je standaard gezet worden.

Nadelen

Het VIZIO SmartCast 5.1 Channel Soundbar Systeem is echt een geweldige koop, maar hij gaat het beste klinken in kleine kamers en/of appartementen. Zoek je kamervullend geluid voor een grote kamer, dan kun je misschien beter kijken naar andere soundbar systemen met Google Assistant, die misschien een hogere prijs hebben.

VIZIO – 5.1.2-Kanaals Soundbar Systeem met Dolby Atmos

Ook van de toonaangevende TV, soundbar, en luidspreker fabrikant, VIZIO, is het VIZIO 5.1.2-Channel Soundbar Systeem.

Het is een compact, middenklasse soundbar systeem dat met Dolby Atmos technologie, compatibiliteit met slimme apparatuur, en zowel interne als externe luidsprekers voor een indrukwekkend geluid zorgt (de Samsung HW-Q950T is een andere goede die we ook al besproken hebben).

Voordelen

Het VIZIO 5.1.2-kanaals Soundbar Systeem tilt het VIZIO 5.1-kanaals Soundbar Systeem een treetje hoger, met niet alleen meer luidsprekers, maar ook krachtiger en hoogwaardiger geluid.

Dit toestel bevat twee Surround luidsprekers achteraan, een 6″ draadloze subwoofer, twee naar boven gerichte luidsprekers, en drie interne luidsprekers. Bovendien bevat hij DTS Virtual:X technologie voor multidimensionale hoogte en diepte van het geluid.

Het VIZIO 5.1.2-kanaals Soundbar Systeem heeft dezelfde geweldige integraties als het 5.1-kanaals Soundbar Systeem, waaronder Dolby Atmos, DTS, ingebouwde Chromecast, bediening via de VIZIO SmartCast app, Wi-Fi- en Bluetooth connectiviteit, HDMI-ARC compatibiliteit, multi-room streaming, spraakbediening via Google Assistant en meer.

Hij heeft een USB ingang, een optische audio ingang, en een HDMI ingang en uitgang. Hij kan aan de muur worden bevestigd of op een meubel worden geplaatst.

Nadelen

Hoewel het VIZIO 5.1.2-kanaals Soundbar Systeem een geweldige bang-for-your-buck soundbar is met een gevierde Dolby Atmos surround geluidservaring, hebben sommige gebruikers problemen ondervonden met software bugs en problemen met de installatie.

LG – AI ThinQ 3.1.2-kanaals 440W Soundbar met Dolby Atmos

Het Zuid-Koreaanse LG Electronics Inc. is een vooraanstaand elektronicabedrijf dat gevestigd is in Yeouido-dong, Seoul, Zuid-Korea. Het werd opgericht in 1958 en behaalt een wereldwijde omzet van meer dan $ 55 miljard. Het moederbedrijf, LG, omvat vier takken: home entertainment, mobiele communicatie, huishoudelijke apparaten/luchtoplossingen, en voertuigonderdelen.

LG’s AI ThinQ 3.1.2-kanaals Soundbar Systeem maakt indruk met een uitzonderlijke, krachtige geluidskwaliteit en helderheid, plus biedt integratiemogelijkheden die aan al je behoeften voldoen.

Voordelen

Het LG AI ThinQ 3.1.2-kanaals 440W Soundbar Systeem brengt 440W totaal uitgangsvermogen om je grote kamer te vullen, uitgerust met twee 50W voorluidsprekers en een 40W middenluidspreker. Dit pakket bevat een 220W draadloze subwoofer om je onder te dompelen in basgeluiden tijdens al je mediaplezier.

Dit toestel ondersteunt zowel Dolby Atmos als DTS:X voor een hoogwaardige klank die verder gaat dan het traditionele soundbar gamma. Bovendien bevat hij High-Resolution Audio technologie van Meridian Technology voor een geluidsveld dat meer hoogte, breedte en diepte bereikt.

Het AI ThinQ 3.1.2-kanaals 440W Soundbar Systeem wordt geleverd met ingebouwde Google Assistant voor handsfree bediening van je soundbar, entertainment, en smart home.

Hij is ook geschikt voor 4K pass-through en bevat 1 optische digitale, 1 HDMI (in/uit), 1 Ethernet, en 1 mini-jack aansluiting. Hij is geschikt voor Bluetooth en Wi-Fi, en hij integreert met Chromecast. Hij kan zowel gemonteerd worden als boven op je meubels.

Nadelen

Vergeleken met veel andere soundbars met Google Assistent op onze lijst, zit de LG AI ThinQ 3.1.2-kanaals 440W Soundbar System iets duurder. Deze soundbar is beslist een stapje hoger dan veel andere die nu op de markt zijn, maar dat is wel aan de prijs te zien.

Het kan een betere koop zijn tijdens een uitverkoop zoals Black Friday. Bovendien kun je, in tegenstelling tot de Bose, Sonos, en VIZIO opties op deze lijst, niet genieten van draadloze multi-room audio.

Polk Audio – 2.1-kanaals Soundbar Systeem met 6-1/2″ Subwoofer

Polk Audio 19032 soundbar

Polk Audio fabriceert audio-apparatuur en is een leider in luidsprekers voor thuis en onderweg, waaronder soundbars, draadloze audio-apparatuur, luidsprekers voor buitenshuis, autoluidsprekers, luidsprekers voor boten, luidsprekers voor terreinwagens, en meer. Het is gevestigd in San Diego, CA en werd in 1972 opgericht in Baltimore, MD.

Het Polk Audio 2.1-kanaals Soundbar Systeem is een budgetvriendelijk, compact soundbar systeem met een breed scala aan mogelijkheden en geluidseigenschappen, waaronder zes drivers, Dolby Digital decodering, compatibiliteit met Google Assistent, en bediening zoals jij dat wilt.

Voordelen

Het Polk Audio 2.1-kanaals Soundbar Systeem is een spotgoedkope soundbar met Google Assistant van een van de populairste namen in de productie van audio-apparatuur. Hij bevindt zich aan het lage uiteinde van het prijsspectrum met een kwaliteit die er niet om lapt.

Dit toestel is een supercompacte maar krachtige geluidsbalk met 150W totaal systeemvermogen. Hij bevat zes drivers die gebruik maken van Polk’s gepatenteerde surround technologie: twee 1/2″ tweeters en vier 2-1/4″ middentonen luidsprekers. Dit pakket wordt geleverd met een draadloze 6,5″ subwoofer voor een diep basgeluid, en je kunt ook genieten van Dolby Digital decodering voor dynamisch geluid van topkwaliteit.

Het Polk Audio 2.1-kanaals Soundbar Systeem is geschikt voor Bluetooth en Chromecast for Audio voor het streamen van entertainment vanaf je apparaten. Er zijn drie modi: film, muziek, en sport om het geluid te optimaliseren, op basis van je mediatype.

Geniet bovendien van Polk Voice Adjust voor extra heldere dialogen. Er is 1 HDMI ingang met HDMI-ARC compatibiliteit, 1 optische digitale audio ingang, en 1 mini-jack ingang, en een universele afstandsbediening om je soundbar, TV en kabelbox te bedienen.

Nadelen

In tegenstelling tot veel andere soundbars op deze lijst kun je de Polk Audio 2.1-kanaals Soundbar System niet aan de muur bevestigen, en je kunt niet genieten van draadloze multi-room audio.

En hoewel het geluid indrukwekkend is voor de zeer kleine afmetingen van de soundbar, vinden sommigen toch dat er in dezelfde prijsklasse geluidsopties van hogere kwaliteit zijn.

Conclusie

Als het gaat om het vinden van een soundbar met Google Assistant voor je home entertainment, zijn de opties op deze lijst allemaal echt geweldig, en er is voor elke behoefte of situatie wel een geschikte. Welke voor jou het beste is hangt af van je budget, je huidige home media apparatuur (met het oog op compatibiliteit), je stijl, en het soort media waar je naar luistert.

Wat je behoeften ook zijn, deze soundbars leveren allemaal geluid van hoge kwaliteit met toeters en bellen die indruk maken.

Plaats een reactie