De top 5 beste soundbars in 2024!

Wat is de beste soundbar van 2024? Dit zijn de top 5 soundbars voor elk budget!

Soundbars zijn in de loop der jaren steeds populairder geworden. Nog niet zo lang geleden waren soundbars niet zo gebruikelijk. Er waren echt goedkope exemplaren die slechter klonken dan ingebouwde televisieluidsprekers. En er waren extreem dure exemplaren die groot waren, niet esthetisch verantwoord, en nog steeds niet zo geweldig klonken.

Maar de tijden zijn echt veranderd. Fabrikanten hebben het ontwerp en de prestaties van de soundbars de afgelopen jaren echt onder de knie gekregen. De prijzen zijn voortdurend gedaald en de kwaliteit is omhooggeschoten tot iets wat men zich waarschijnlijk nooit had kunnen voorstellen.

En met de introductie van draadloze surround speakers die integreren met soundbars, kunnen zelfs de meest old school audiofielen in de verleiding komen om over te stappen. Veel high-end soundbars kunnen nu met afzonderlijke draadloze luidsprekers worden gekoppeld om met minimale inspanning een typische 5.1-surroundgeluidservaring te creëren. Voor veel mensen heeft dit de gedachte opgeroepen om over te stappen van een standaard 5.1 surround sound naar een complete soundbaroplossing waarbij alle componenten draadloos communiceren.

Als je nooit de moeite hebt willen nemen om een surround sound systeem te bouwen, dan heb je nu de eenvoudige mogelijkheid om een mooie soundbar te kopen en deze direct onder jouw TV in te stellen. Het is uiterst kosteneffectief, eenvoudig en 10x beter dan het geluid dat wordt geproduceerd uit de meeste luidsprekers die in flatpanel-tv’s zijn ingebouwd.

Wat is de beste soundbar voor het geld?

Dit is een lastige vraag, want het hangt echt af van jouw budget en wat je zoekt.

Ja, er zijn een aantal geweldige soundbars die er zijn voor minder dan 300 euro, maar er zijn er een aantal voor 600+ euro die veel beter zijn en nog steeds volledig de prijs waard zijn.

Hier is onze lijst met beste soundbars voor het geld:

Lees verder voor een diepgaande analyse van elke soundbar en waarom deze is gekozen. We doorlopen de verschillende specificaties, functies, ingangen, uitgangen, garantie, enz.

Hoe duurder de soundbar is, hoe meer functies hij meestal heeft. Veel high-end soundbars hebben meestal functies zoals HDMI-ingangen die 4K- en HDR-doorvoer ondersteunen, luidsprekerdrivers van hogere kwaliteit, ondersteuning voor extra draadloze surround-speakers, draadloze audiostreaming via Bluetooth, beter uitziende behuizingen, en nog veel meer. Deze high-end units zijn zo complex dat ze in principe een compacte A/V-ontvanger met ingebouwde luidsprekers zijn. Ze kunnen zo veel aan in zo’n relatief kleine behuizing; het is gewoon heel indrukwekkend.

Aan de andere kant zijn de goedkopere soundbars nog steeds zeer effectief in het produceren van hogere kwaliteit audio, maar ze hebben misschien niet alle fancy features. Ze kunnen zo eenvoudig zijn als het hebben van een voedingskabel, en een RCA, AUX, en glasvezel ingang. Maar dit is genoeg voor veel mensen, ze willen gewoon een soundbar die ze onder hun TV kunnen plaatsen, een paar kabels kunnen aansluiten, en het laten werken in minder dan 5 minuten. En daar is niets mis mee!

Waar moet je op letten bij het kopen van een soundbar?

Er zijn een paar verschillende aspecten waarmee rekening moet worden gehouden bij het plaatsen van een soundbar. Hier zijn enkele algemene dingen om te overwegen bij het bekijken van de aanbevolen opties in dit artikel.

 • Waar wordt de soundbar geplaatst? Op een entertainmentsysteem onder de TV, aan de muur gemonteerd, aan de TV-beugel bevestigd, enz.
 • Welk formaat soundbar heb je nodig?
 • Welke functies wil je dat de soundbar heeft?
 • Wil je draadloze surround sound-luidsprekers gebruiken met de soundbar?

Al deze zaken zijn vrij belangrijk als het gaat om het selecteren van een soundbar. Het is het beste om deze dingen in gedachten te houden, want uiteindelijk wil je een soundbar die aan al jouw wensen en behoeften voldoet.

Waar moet een soundbar worden geplaatst?

Het kiezen van de plaats waar een soundbar moet worden geplaatst is meer een persoonlijke voorkeur. Er zijn veel verschillende manieren om een soundbar op te zetten en te plaatsen. Hieronder vindt u enkele algemene ideeën en plaatsingswijzen voor verschillende units.

 • Zet hem op het entertainmentsysteem onder de televisie. Dit is de manier waarop de meeste mensen ervoor kiezen om soundbar te gebruiken omdat dit het makkelijkst is! Bijna alle soundbars kunnen op deze manier worden gebruikt, dus in principe werkt elk apparaat voor deze manier van plaatsing.
 • Monteer de soundbar aan de muur. Deze methode is ook zeer populair. Het monteren van de soundbar aan de muur direct onder de televisie is een geweldige manier om kabels te verbergen en de soundbar en de televisie heel dicht bij elkaar te houden. Merk op dat niet alle soundbars aan de muur kunnen worden gemonteerd. Sommige hebben ingebouwde montagegaten. Sommige hebben aparte montagekits, en sommige hebben helemaal geen manier om hem te monteren. Als de soundbar niet voorzien is van bevestigingsgaten, of een kit om hem te monteren, dan kun je altijd een universele soundbarbeugel gebruiken. Deze universele beugel ziet er geweldig uit en klemt het apparaat op zijn plaats zodat het er niet af valt.
 • Bevestig de soundbar aan de TV-beugel. Persoonlijk vind ik deze methode het leukst, zeker als deze wordt gebruikt in combinatie met een scharnierende beugel! Je hebt een soundbar TV-beugelbevestiging nodig. In principe zijn er 2 beugels die aan de huidige televisiebeugel worden bevestigd. Vervolgens wordt de soundbar gemonteerd aan deze beugels die onder de TV hangen. Uiteraard heeft de soundbar montagegaten nodig om alles goed te kunnen bevestigen. Bij gebruik van een scharnierende beugel zal de soundbar daadwerkelijk meebewegen met de TV! Op deze manier zal de televisie niet in één richting staan terwijl de soundbar nog steeds recht naar voren gericht is. Bovendien ziet het er ook nog eens heel gaaf uit!
 • Moet je een soundbar boven een TV plaatsen? Over het algemeen moet een soundbar rond het oor worden geplaatst of gemonteerd. Als hij boven oorhoogte is, kan het zijn dat het geluid jouw oren niet goed raakt. Ook hebben sommige soundbars luidsprekers die in een andere richting dan rechtdoor schieten, dus dit kan ook verschillende akoestische problemen veroorzaken. Sommige fabrikanten zeggen echter dat de montage boven een TV prima is voor specifieke modellen. Over het algemeen raad ik het monteren van een soundbar boven een televisie niet aan, omdat het er in de meeste omstandigheden zowel raar uitziet als klinkt.

Welk formaat soundbar heb je nodig?

De grootte van een soundbar die nodig is voor een kamer wordt meestal bepaald door een paar verschillende dingen. Idealiter wil je nooit dat de soundbar breder is dan de TV zelf, het zou er erg vreemd uitzien. Hieronder staan enkele algemene maatvergelijkingen voor soundbars en televisies.

TV formaatLengte van de soundbar
40 inch en kleiner30 tot 71 centimeter
42 inch tot 50 inch50 tot 96 centimeter
52 inch tot 60 inch100 tot 116 centimeter
60 inch en groter120 centimeter en groter

Dit zijn enkele generalisaties, jouw opstelling hoeft niet exact aan deze specificaties te voldoen. Vergeet niet dat de grootte van het TV-scherm diagonaal wordt gemeten, terwijl de lengte van de soundbar is hoe lang de soundbar eigenlijk is. Controleer altijd de fysieke breedte van jouw TV-model voordat je een soundbar koopt. Idealiter wil je dat de soundbar en de TV vrijwel dezelfde breedte zijn.

Ook zal een grotere kamer meestal meer geluid nodig hebben om deze volledig te vullen. Dus als je van plan bent om een soundbar in een grotere ruimte te gebruiken, overweeg dan de aanschaf van een langer en krachtiger apparaat. Dit zal helpen om de kamer een gevoel van volheid te geven bij het afspelen van audio.

Welke functies wil je dat de soundbar heeft?

Er zijn veel functies opgenomen in de moderne soundbars. Zoals eerder vermeld, zijn sommige zo eenvoudig als het hebben van een voedingskabel en een paar verschillende ingangen. Andere kunnen meerdere HDMI-poorten hebben, meerdere, ingangen, enz. Het hangt echt af van wat je zoekt en wat jouw huidige installatie omvat. Hieronder vind je enkele van de functies die bij de moderne soundbars zijn inbegrepen.

 • Audio-ingangen: De meest voorkomende audio-ingangen op soundbars zijn een AUX, RCA, digitale coax en/of glasvezel. Elke soundbar die er is, heeft ten minste één of al deze ingangen beschikbaar.
 • HDMI-ingangen: Sommige van de mooiere soundbars hebben HDMI-ingangen. Dit maakt van de soundbar in principe een video-ingangsschakelaar of zelfs een A/V-ontvanger. In plaats van de ingangen op de TV te veranderen, kun je gewoon de ingang op de soundbar schakelen. Het kan zijn dat je deze functie niet wilt gebruiken als je al een A/V ontvanger heeft of als je liever alles direct op de TV wilt aansluiten. Afhankelijk van de kwaliteit van jouw televisie, moet je controleren en ervoor zorgen dat de soundbar geschikt is voor 4K passthrough. Zo niet, dan kun je tegen problemen aanlopen.
 • Draadloze ingangen: Veel soundbars zullen ook een manier bevatten om draadloos audio te streamen naar de luidsprekers via Bluetooth of Airplay. Airplay is schaarser om te hebben, maar de meeste toestellen zullen Bluetooth-mogelijkheden bevatten.
 • Aantal kanalen: De meeste soundbars hebben 2 of 3 kanalen. Een 2-kanaals soundbar heeft een linker en rechter audiokanaal. Dit is niet anders dan een typische stereo-installatie met twee luidsprekers, het is niets te indrukwekkend. Een 3-kanaals soundbar heeft nu een links, rechts en midden audiokanaal. Dit is wat een meeslepende luisterervaring oplevert. Je bent in staat om een uniek onderscheid te maken tussen geluid dat van links en rechts komt, terwijl het middelste kanaal het grootste deel van de audiosoundtrack en de dialoog produceert. Bekijk ons artikel over het vergelijken van 2.1 en 5.1 soundbars om een beter begrip te krijgen.
 • Draadloze subwoofer: Veel, maar niet alle apparaten zijn in staat om een aparte subwoofer draadloos aan te sluiten. Dit komt de luisterervaring ten goede omdat de meeste soundbars niet in staat zijn om zeer lage tonen (bassen) te produceren. Met de draadloze subwoofer krijg je de lage tonen bijna overal waar je de subwoofer kunt plaatsen. Ik plaats hem graag direct achter de hoofdzetel als dat mogelijk is.
 • Draadloze Surround Sound Speakers: Sommige modellen in het hogere segment hebben nu de mogelijkheid om afzonderlijke draadloze luidsprekers aan te sluiten om een “5.1” surround geluidssysteem te creëren. Deze draadloze luidsprekers hebben een eigen voeding (soms zelfs op batterijen). Ze ontvangen het audiosignaal draadloos van de soundbar zelf, er zijn geen extra kabels nodig. Houd er rekening mee dat deze functie veel meer kost dan alle andere.
 • Afstandsbediening: Soundbars worden altijd geleverd met een eigen afstandsbediening. Sommige afstandsbedieningen zijn zo eenvoudig als een aan/uit schakelaar, volume omhoog en volume omlaag. Andere zijn volledig geïntegreerde universele afstandsbedieningen. Hiermee kun je de afstandsbediening programmeren voor de bediening van jouw tv, kabelbox, enz. Je hoeft echter meestal niet de bijgeleverde afstandsbediening te gebruiken als je dat niet wilt. Met de meeste universele afstandsbedieningen en sommige kabelbox afstandsbedieningen kun je jouw soundbar programmeren als het audioapparaat. Hierbij stuurt de afstandsbediening IR-opdrachten om het volume van de soundbar te verhogen en te verlagen zonder dat je twee afzonderlijke afstandsbedieningen hoeft te gebruiken.
 • Weergave op het voorpaneel: Verrassend genoeg is deze functie uiterst zeldzaam bij soundbars. Veel apparaten hebben slechts enkele LED-lampjes om het volume aan te geven. Sommige geven eigenlijk helemaal geen indicatie van het volumeniveau! Het is zeker niet essentieel, maar wel een handige functie om te hebben.

Moet je draadloze surround speakers kopen bij een soundbar?

Zoals eerder vermeld, zijn veel apparaten van een hoger niveau nu in staat om draadloze surround-speakers te koppelen om een 5.1-surroundsysteem te creëren (3 kanalen in de soundbar, 1 surround links, 1 surround rechts en 1 subwoofer). Dit is een van de meest gezochte functies voor diegenen die echt de kwaliteit van hun totale luisterervaring willen verhogen. Houd er rekening mee dat je momenteel een premie gaat betalen voor een soundbar die in staat is om draadloze luidsprekers te koppelen en voor de draadloze luidsprekers zelf. Maar, naar mijn mening, is het de moeite waard! In het grote geheel kost een compleet 5.1 draadloos soundbarsysteem hetzelfde of misschien wel minder dan een traditioneel 5.1 surround soundsysteem.

Je moet een paar dingen in gedachten houden voordat je een soundbar koopt met deze functie en de bijbehorende luidsprekers.

 • Heb ik ruimte om de surround-speakers rond de hoofdzitplaatsen te plaatsen?
 • Heb ik gemakkelijk beschikbare stopcontacten voor de surround-speakers? 99% van deze luidsprekers heeft een voedingsbron nodig.
 • Kun je de prijs rechtvaardigen? Je zult waarschijnlijk een aardige investering moeten doen voor zowel de soundbar als de draadloze luidsprekers. Is het gemak en de eenvoudige installatie de moeite waard voor jou?

Deze geweldige functie is nog relatief nieuw, maar wint snel aan populariteit! Dit betekent dat de prijs van deze draadloze surround-luidsprekers en soundbars die in staat zijn om ze te koppelen, na verloop van tijd gestaag zal dalen. Uiteindelijk zal dit een standaardfunctie zijn op de meeste soundbars! Als je het budget ervoor hebt, zou ik zeker een soundbar met deze mogelijkheid nemen! Dit is een absoluut geweldige functie die de luisterervaring voor kleine tot middelgrote ruimtes sterk verbetert.

Beste Soundbars voor het geld – Aanbevolen Soundbars!

Nu je bekend bent met wat je precies moet zoeken, zijn hier enkele van de best geprijsde soundbars die er zijn! Deze lijst bevat producten met hoogwaardige luidsprekerdrivers, geweldige recensies en ze worden verkocht tegen een eerlijke prijs. Er zijn hier geen €2000 soundbars omdat dat voor de meeste mensen, waaronder ikzelf, een absurde prijs is.

1. Beste soundbar voor het geld

JBL Bar 9.1 soundbar

De JBL Bar 9.1 is een uitstekende soundbar voor de prijs. Hij is extreem goed gebouwd, heeft geweldige reviews van honderden en honderden tevreden klanten. Dit is de reden dat we hebben gekozen voor deze soundbar! De geluidskwaliteit is zeer indrukwekkend voor de kosten van dit apparaat. Het heeft zeer heldere hoge tonen, sterke bassen en een geweldig midden bereik. Door zijn extra surround speakers is de soundbar in staat een echte surround-geluidsbeleving te creëren. Het is zeker een geweldige soundbar voor iedereen die zijn of haar luisterervaring wil verbeteren.

Specificaties4x: racetrack drivers, 2x: full-range drivers, 3x: 0,75″ tweeter
400 Watt
2x up-firing-full-range-drivers 0,75″
120 Watt
Afmetingen88 cm breed, 6 cm hoog, 12 cm diep
Ingangen1: HDMI,
1: Digitaal Optisch
Uitgangen1: HDMI
Audio kanalen9.1
SubwooferInbegrepen, draadloos
Driver: 10″ Subwoofer
Output: 300 Watt
30 cm breed, 44 cm hoog, 30 cm breed
Wandmontage mogelijkJa
Garantie2 jaar

2. Beste budget soundbar

Denon DHT-S316 soundbar

De Denon DHT-S316BKE2 is zeker een van de beste budget soundbars die momenteel op de markt zijn. Hij heeft vrij goede drivers in de behuizing en wordt zelfs geleverd met een draadloze subwoofer! Er zijn genoeg ingangen om uit te kiezen, waaronder Bluetooth. Dit is geen super fancy product, het is zeer gestript tot in het kleinste detail. Er zijn geen tonnen luidsprekerdrivers van verschillend formaat, er is geen intuïtieve app of ingebouwde slimme functies. Deze soundbar is volledig bedoeld om de ingebouwde luidsprekers van uw TV te vervangen en wat diepe bas toe te voegen. Dit verbetert de geluidskwaliteit tegen een extreem eerlijke prijs!

SpecificatiesGeen output vermogen opgegeven
Afmetingen90 cm breed, 5,5 cm hoog, 8,2 cm diep
Ingangen1: HDMI,
1: Digitaal Optisch,
1: Analoge Audio (AUX)
1: Bluetooth
Uitgangen1: HDMI
Audio kanalen2.1
SubwooferInbegrepen, draadloos
17 cm breed, 31,2 cm hoog, 34 cm diep
Output: 40 Watt
Gewicht: 5,2 kg
Wandmontage mogelijkJa
Garantie2 jaar

3. Beste high-end surround sound soundbar

Sonos Playbar soundbar met Sonos Sub en 2 Sonos One speakers

De Sonos Playbar is waarschijnlijk een van de meest besproken soundbars op de markt. Bespot voor zijn prijs, omdat de volledige bundel op ongeveer €1600 komt (en Sonos doet vrijwel zelden aanbiedingen). Voor die prijs zou je een volledige thuisbioscoop kunnen krijgen in een doos met 5-7 geweldige kwaliteit luidsprekers, een A/V-ontvanger, en de nodige kabels.

Nu, wat maakt de Sonos Playbar de moeite waard? Nou, de kwaliteit van hun producten maakt het helemaal de moeite waard. Alles aan de Playbar, subwoofer en Sonos One slimme luidsprekers zijn van hoge kwaliteit. Hoe ze zijn ontworpen, de gebruikte componenten, de kwaliteit van het materiaal, tot de eenvoudig te gebruiken app-interface en draadloze streaming bronnen. Dit product is eenvoudig in te stellen, klinkt geweldig en doet zijn werk erg goed.

Specificaties6x: 3,15 woofers, 3x: 1″ tweeters,
9 versterkers, Geen output vermogen opgegeven
Afmetingen90 cm breed, 8,5 cm hoog, 14 cm diep
Ingangen1: Digitaal Optisch,
1: Ethernet,
Wi-Fi Audio Streaming
Uitgangen1: Ethernet
Audio kanalen3.0 (5.1 met optionele draadloze subwoofer en Sonos One smart speakers.
SubwooferOptioneel, draadloos
Drivers 2x: 6″ Ovaal vormige subwoofers
Output: Niet opgegeven
38 cm breed, 40,2 cm hoog, 15,8 cm diep
Gewicht: 16 kg
Wandmontage mogelijkJa
Garantie2 jaar

4. Beste smart soundbar

Sonos Beam soundbar

Ik heb er een hekel aan om een andere Sonos soundbar aan te bevelen, maar ze hebben het echt goed gedaan met de Sonos Beam. Met de slimme technologie die op de markt komt tegen extreem redelijke prijzen, integreert dit product met een van de meest populaire voice control diensten. Het toevoegen van Alexa-mogelijkheden aan deze redelijk geprijsde unit was een geweldige zet van Sonos. Klanten melden dat het commando’s zeer goed herkent, zelfs op grote afstand.

Hoewel dit het goedkopere kleine broertje van de Playbar is, is de audiokwaliteit nog steeds uitstekend, net als alle andere producten van Sonos. Het geluid is helder, driedimensionaal en heeft een verrassende hoeveelheid basweergave gezien het formaat. De Beam is ook in staat om draadloos te koppelen met de Sonos Subwoofer en Sonos One smart speakers om een volledig 5.1 surround geluid te creëren. Echter, voor een paar honderd euro meer zou je de Playbar kunnen krijgen en simpelweg een Echo Dot kunnen toevoegen om Alexa te integreren. Maar dat is jouw keuze.

Specificaties4x: Woofers, 1x: Tweeter,
5 versterkers, Geen output vermogen opgegeven
Afmetingen65,1 cm breed, 6,8 cm hoog, 10 cm diep
Ingangen1: HDMI (ARC) of Digitaal Optische adapter
1: Ethernet, Wi-Fi Audio Streaming met Apple AirPlay
Uitgangen1: Ethernet
Audio kanalen3.0 (5.1 met optionele draadloze subwoofer en Sonos One smart speakers.
SubwooferOptioneel, draadloos
Drivers 2x: 6″ Ovaal vormige subwoofers
Output: Niet opgegeven
38 cm breed, 40,2 cm hoog, 15,8 cm diep
Gewicht: 16 kg
Wandmontage mogelijkJa
Garantie2 jaar

5. Beste soundbar zonder subwoofer

Samsung HW-S60A soundbar

De Samsung HW-S60A soundbar is een eenvoudig, alles in één apparaat, met een geweldige geluidskwaliteit! Hij heeft vele luidspreker-drivers die een hoog frequentiebereik aankunnen. Hierdoor is een subwoofer niet meer nodig, maar je kunt desgewenst wel een draadloze subwoofer en surround-speakers apart aanschaffen.

Dit apparaat met alleen een soundbar levert geluid van hoge kwaliteit voor bijna elke omgeving. Het is letterlijk plug and play! Perfect voor iedereen die op zoek is naar een geweldig klinkende unit met een super eenvoudige installatie. Je hoeft geen draadloze subwoofer of draadloze luidsprekers te koppelen om alles aan de praat te krijgen. Houd er rekening mee dat, omdat er geen speciale subwoofer is, de basprestaties niet zo geweldig zullen zijn als bij andere apparaten met een speciale subwoofer. Het is goed, maar niet geweldig.

Specificaties5x: Woofers, 2x: Tweeters
Frequentie: 39Hz-20kHz,
RMS Power: 200 Watt
FunctiesVerbindt draadloos met geselecteerde Samsung TVs,
Ingebouwde Subwoofer, Chromecast ingebouwd
Afmetingen76 cm breed, 6,8 cm hoog, 12,5 cm diep
Ingangen1: HDMI (ARC),
1: Digitaal Optisch,
1: Bluetooth,
1: Wi-Fi, Airplay2, Spotify Connect
Uitgangen1: HDMI
Audio kanalen5.1
Wandmontage mogelijkJa
Garantie2 jaar

6. Beste compacte/laag profiel soundbar

Bose Solo 5 soundbar

De Bose Solo 5 is een vrij compacte soundbar die nog steeds een indrukwekkende geluidskwaliteit produceert! De dialoog is dramatisch verbeterd met dit toestel, maar verwacht geen verbrijzeling van de bas te horen. Omdat deze soundbar zo klein is, zal de basrespons veel minder zijn dan die van een groter apparaat. Dit is een geweldige vervanging voor de ingebouwde TV-audio en zal een aanzienlijke hoeveelheid mid-range en hoogfrequente audio leveren. Een echte aanrader voor een kleinere kamer!

SpecificatiesGeen informatie voorzien
FunctiesUniversele afstandsbediening meegeleverd
Afmetingen54,8 cm breed, 7 cm hoog, 8,6 cm diep
Ingangen1: Digital Optical,
1: Analog Audio (AUX),
1: Digital Coaxial, & Bluetooth
UitgangenGeen
Audio kanalen2.0
Wandmontage mogelijkJa, met beugels (los verkocht)
Garantie2 jaar

Conclusie

Dit zijn enkele van de beste soundbars op de markt en zullen het nog jaren volhouden. Er zijn zoveel geweldige soundbars, en we konden ze gewoonweg niet allemaal opnoemen! Als je geïnteresseerd bent in verschillende thuisbioscoop- of home-entertainmentapparatuur, kijk dan op onze aanbevolen producten pagina!

Laat ons weten wat jouw favoriete soundbar is en waarom! We horen graag jouw mening!

Wat is een goede betaalbare soundbar?

De Denon DHTS-316BKE2 is de Beste budget soundbar onder de €300.

Wat is momenteel de beste soundbar?

De JBL Bar 9.1 is een uitstekende soundbar voor de prijs. Hij is extreem goed gebouwd, heeft geweldige reviews van honderden en honderden tevreden klanten. Dit is de reden dat deze is gekozen als beste soundbar!

Wat is een goed merk soundbar?

De best geteste soundbars zijn van merken zoals Bose, Denon, JBL, Samsung en Sonos.

Waar moet je op letten bij het kopen van een soundbar?

Om het optimale geluid uit je soundbar te halen kun je het beste kiezen voor een soundbar met surround geluid en hi-res audio. Optioneel zijn een losse subwoofer en achterspeakers een goede toevoeging. Deze gebruik je om een thuisbioscoop te creëren. Zo ervaar je namelijk diepe bassen en surround geluid.

Plaats een reactie